31 maj 06:40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Monica Bergström.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:03 Polisen fick vetskap om en trafikolycka som inträffat på riksväg 55 Stora Malm, Katrineholm. Det var en bilist som kört av vägen. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, kontrollerades av ambulanspersonal på plats. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Händelsen rubriceras som vårdslöshet i trafik.

00:34 Polisen larmades om en brand på Norra Torggatan i Vingåker. Det var två parkerade bilar som brann, fler bilar ska ha skadats i samband med händelsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.