04 maj 20:00, Trafikbrott, Jämtlands län

Jämtland, ett urval av polisens arbete i trafiken under dagen

BERG

Vid 12-tiden stoppades en bilist efter hastighetsöverträdelse på E45 i Hackås. Föraren hade kört 122 km/timmen på en 80-sträcka. Böter utfärdades och körkortet omhändertogs.

Senare hölls en trafikkontroll i Svenstavik. Alla kontrollerade förare var nyktra, men en fick böter på grund av att bilbälte inte använts under färd.

Vid 15-tiden avslutades en trafikkontroll på E45 i Svenstavik. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Under eftermiddagen hölls också en nykterhetskontroll i Svenstavik. 

BRÄCKE

En trafikkontroll med fokus på hastighet hölls vid E14/länsväg 735 vid Sundsjö under eftermiddagen. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 103 km/timmen på en 80-sträcka.

KROKOM

En trafikkontroll hölls under eftermiddagen på länsväg 610 vid Ås, utan några anmärkningar.

ÖSTERSUND

En nykterhetskontroll hölls vid 14-tiden på Söder, utan några anmärkningar.

Samtidigt kontrollerades en bilist i centrum. Föraren fick böter då hon inte hade använt bilbälte i samband med färd.

Under sen eftermiddag stoppades en bilist för kontroll. Föraren har återkallat körkort och anmälan gällande grov olovlig körning upprättades. Fordonsnycklarna omhändertogs tillfälligt för att förhindra fortsatt färd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.