06 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser, Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

23:10 Grovt rattfylleri, Uddevalla
Polis kallades till Fjällvägen i Uddevalla med anledning av en trafikolycka. En personbil hade kolliderat på Fjällvägen och stod tom med motorn igång när polispatrull kom till platsen. Polis började söka efter en eventuellt skadad person i närområdet, då anträffades en misstänkt berusad förare.

Föraren var en man i 20-årsåldern som kom att misstänkas för grovt rattfylleri. Mannen omhändertogs och en kroppsbesiktning utfördes och anmälan upprättades av polis. 

00:28 Misshandel, Ulricehamn
En aggressiv man 25-årsåldern tidigare är känd för polisen hamnade i slagsmål med sin familj i Ulricehamn. Flera personer var inblandade och någon fick en dragen axel ur led. Misstänkt skulle även en enligt uppgifter till polisen varit mycket hotfull och kastat en stor sten mot en familjemedlem.
 
När polisen kom till platsen hade misstänkt lämnat platsen, Polis kunde dock ganska snart säkra och gripa mannen i närområdet. En anmälan om om grov misshandel och olaga hot upprättades.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.