06 maj 07:08, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 34 ärenden som rör Österötlands län. Ingen har gripits. En person har omhändertagits för fylleri.

00:52 Polisen larmades till centrala Åtvidaberg. En inringare hade sett hur flera män bråkade och skrek på varandra utomhus. Polispatrullen anträffade två personer som kontrollerade. Ingen av dem var skadad och ingen ville gör någon anmälan. I samband med att personerna kontrollerades anträffades misstänkt narkotika i anslutning till personerna. En anmälan om narkotikabrott har upprättats. En an männen visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Den misstänkta narkotikan togs i beslag och det kommer att utredas vem den tillhörde.

01:38 Polisen larmades till ett café på Bråvallaområdet i Norrköping. Ett larmbolag hade fått in inbrottslarm från cafét och man såg via kameran hur två personer befann sig inne i cafét. Personerna lämnade platsen innan polis hann fram. Polisen har sökt efter gärningspersoner med bland annat hundförare + hund. Ingen har dessvärre hittats. En glasruta till cafét var krossad och det verkar endast saknas fem läsk ur en kyl. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.