Uppdaterad 07 maj 11:08

07 maj 07:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fyra personer omhändertagits för fylleri, två av dem har överlämnats till sjukvård. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:01 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Norrbacka i Skellefteå. Föraren får en ordningsbot då bilen är avställd och har körförbud.

01:23 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till Ålidhem med anledning av att en skadad man har påträffats utomhus. Mannen förs till sjukvård, det finns inga närmare uppgifter om skadeläget. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

02:18 Trafikkontroll, Skellefteå
Polisen har haft en trafikkontroll i Bergsbyn, Skellefteå. 15 fordon kontrollerades och samtliga var utan anmärkning.

02:59 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon i Skellefteå. Förare, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet. Han grips misstänks för grovt rattfylleri.

Uppdatering klockan 11:00: Mannen har anhållits. 

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisens ledningscentral efter midnatt, en skedde i Sjungande dalen samt en på riksväg 95 Boliden, bägge Skellefteå kommun. Inga personskador har uppstått.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.