08 maj 08:25, Sammanfattning natt, Örebro län

Sammanfattning natt mot söndag polisområde Örebro

22.25 Örebro. Två män i trettio- resp trettiofemårsåldern gripna och anhållna misstänkta för stöld. Männen hade tillgripit en anläggningsmaskin. Polispatrull upptäckte de misstänktas bil och inledde stoppförsök. Männen ignorerade stopptecken från polis och trycktes därför av vägen. Männen avvek då från bilen och sprang till skogs. Båda kunde gripas efter en kort stund och är nu anhållna.

23.28 Örebro. Brand i bil i Tybble. Uppenbart anlagd. Utbrunnen samt intillstående bil brandskadad. Anmälan skadegörelse genom brand.

00.19 Lindesberg. Grov misshandel. En person i tjugoårsåldern utsatt för grov misshandel med tillhygge. Två personer i tjugoårsåldern har gripits misstänkta för brottet.

00.55 Lindesberg. En man i tjugoårsålden omhändertagen misstänkt för våld mot tjänsteman. Mannen ska ha bråkat med en ordningsvakt på ett krog i Lindesberg.

00.58 Lekeberg. Trafikolycka personskada. En person till sjukhus efter krock med älg. Förare född -02. Ej livshotande skador.

03.17 Örebro. Rökutveckling i lägenhet. Torrkokning. Man femtioårsåldern misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet.

Fylleriärenden, trafikbrott och högtspelande fordon rapporterat från hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.