08 maj 08:25, Sammanfattning natt, Värmlands län

Sammanfattning natt mot söndag polisområde Värmland

22.08 Karlstad. Bedrägeri. Restauranggäst vägrade betala sin nota och betedde sig illa mot personal. Polis till plats tvingades inledningsvis boja personen för att kunna hantera situationen. Gästen, en man i fyrtioårsåldern är nu misstänkt för ringa bedrägeri.

22.46 Säffle. Kvinna i artonårsåldern misstänkt för tillåtande av olovlig körning då hon låtit en person under arton åt köra en personbil. Denna person misstänks för olovlig körning.

22.48 Vålberg, Karlstad. Två män i en stulen bil grips av polis. Männen hade fått slut på bränsle. Männen, som är i trettio- resp trettiofemårsåldern släpptes senare. Misstankarna kvarstår.

01.11 Årjäng. Man i tjugoårsåldern hotad med kniv utanför krog i centrala Årjäng. Misstänkt person ej påträffad. Anmälan grovt olaga hot.

01.59 Karlstad. Man i femtioårsåldern misstänkt för hot mot tjänsteman efter att ha hotat en ordningsvakt på en krog i centrala Karlstad. Mannen belagd med handfängsel och avlägsnad från platsen.

Mängder med samtal om störande musik från bilar, fylleri och småbråk, det mesta alkoholrelaterat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.