28 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av kvällens/nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

22:20 Grov misshandel, Kungälv
En man ska ha misshandlats av två personer vid sin bostad i Harestad i Kungälv. vid misshandeln ska tillhygge ha använts målsägaren har förts till sjukhus för vård. En anmälan om grov misshandel är upprättad, ingen gripen i nuläget. 

21:01 Trafikolycka, Herrljunga
Efter en singelolycka på Landsväg 1933 i Herrljunga larmades räddningstjänst, ambulans och polis till platsen. En personbil med två personer i hade kört av vägen. Båda personerna var skadade varav en av dem passageraren var fastklämd i bilen. Passageraren fick klippas ut ur bilen med skador som brutna revben och förmodad kollapsad lunga. Ambulanshelikopter förde honom till sjukhus. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. 

23:24 Skadegörelse genom brand, Göteborg
Polis kallades till Sandeslätt i Göteborg så två bilar satts i brand på platsen. Observationer gjordes om en misstänkt person som med hjälp av en bensindunk antänt två bilar och därefter sprungit från platsen. Hundpatrull användes i sökandet tyvärr utan resultat, ingen gripen i nuläget. 


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.