Uppdaterad 30 mars 12:30

30 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

03.00 Falkenberg, försök till mord
I Okome ringer en man i 25-årsåldern till polisen och uppger att han blivit misshandlad. Han anträffas med skador och börjar köras till sjukhus i ambulans. Han blir dock så stökig i ambulansen att polisen får ta över transporten till sjukhus. Det är i nuläget oklart vad mannen har för skador och han undersöks på sjukhuset. Det är mycket oklart vad som hänt men en förundersökning om försök till mord har inletts för att kunna spärra av hans bostad och genomföra en teknisk undersökning och andra utredningsåtgärder. 

12.00 Uppdatering
Efter förhör och teknisk undersökning har det framkommit nya uppgifter i ärendet. Ärendet är nu rubricerat som misshandel och inte mordförsök. Två män har bråkat i lägenheten där han som ringde polisen och själv blev körd till sjukhus ska ha slagit till den andre mannen. Eventuellt har han själv också blivit slagen. Inga större skador på någon av dem och det hela kan eventuellt resultera i att båda anmäler varandra för misshandel. Ärendet kommer nu att handläggas i Falkenberg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.