30 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Grov misshandel och grovt olaga hot i relation - Lokalpolisområde Östra Fyrbodal
En kvinna kontaktar polisen och berättar att hennes pojkvän misshandlat och hotat honom men att han precis lämnat bostaden. Polisen kan snabbt lokalisera och gripa mannen misstänkt för grov misshandel samt grovt olaga hot. Inga uppgifter om att kvinnan behövt sjukhusvård.

22.08 Tanum, brand
På Villavägen i Rabbalshede har det börjat brinna i en stuga och räddningstjänst samt polis har varit på platsen. Troligen en filt som börjat brinna och sen spridit sig till en säng. Inga misstankar om brott.

00.20 Alingsås, drograttfylleri m.m.
På Vänersborgsvägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri, grov olovlig körning samt olovligt brukande.

01.41 Göteborg, brand
Larm om fullt utvecklad brand i lägenhet på Sjusovaregatan. Räddningstjänsten kunde begränsa branden till enbart en lägenhet. Polisen kommer under dagen att genomföra en teknisk undersökning av brandplatsen och därefter fastställa en brottsrubricering.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.