30 mars 07:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har arbetat med.

Brand i bil, Kil

220329 kl.22.42

Det har brunnit i en parkerad bil i Östra Lersätter. Polisen kan inte se någon naturlig förklaring till att bilen har börjat brinna och man skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

 

Rattfylleri, Kristinehamn

220329 kl.23.09

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Enserud och vid kontroll av föraren, en man i 25-årsåldern, fattar de misstanke om att han är påverkad av narkotika. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

 

Brand i bostad, Hagfors

220329 kl.23.23

Det har varit en kraftig rökutveckling från en bostad på Gärdet. Rökutvecklingen kommer från en soffa i bostaden. En kille i de äldre tonåren är anhållen som misstänkt för mordbrand. Ingen person ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse. I nuläget finns det ingen ytterligare information i detta ärende.

 

Trafikbrott, Grums

220330 kl. 00.39

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Grönberg. Vid kontroll av föraren, en man i 20-årsåldern, visar det sig att han saknar körkort. Mannen är misstänkt för grov olovlig körning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.