01 november 06:31, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

22.28 Skadegörelse, Herr Olaus väg, Snöstorp. Polis skickas till platsen där flera ungdomar samlats på en parkering. Enligt inringare ska ägg ha kastats mot parkerade bilar. Polis tar uppgifter på plats till en anmälan om skadegörelse. 

22.44 Skadegörelse, Kungsgatan, Varberg. Polis skickas till Kungsgatan där personer setts kasta något mot en ruta till en butik, varefter larmet i butiken lösts ut. Polis på plats tar uppgifter till en anmälan om skadegörelse, men ingen misstänkt anträffas. 

05.12 Hot mot tjänsteman, Varbergs järnvägsstation. Polis skickas till platsen med anledning av en påverkad och hotfull man på ett tåg. När polis anländer har mannen gått av tåget och hunnit lämna, men polis tar uppgifter till en anmälan om hot mot tjänsteman avseende en tågvärd. 

05.59 Trafikolycka, Kärleken, Halmstad. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till väg 612, där en lastbil och en personbil kolliderat. Olyckan har inte medfört några personskador, men en anmälan skrivs då bilisten inte har lämnat företräde vid väjningsplikt. Polis är klar på plats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.