Uppdaterad 01 november 09:54

01 november 07:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

06:13 Trafikolycka, Skellefteå:
Larm om trafikolycka på Mycklevägen, Myckle. En buss och en personbil med sammanlagt två personer är inblandade. Polispatrull beordras till platsen. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård. Trafiken uppges flyta på. Patrullen håller förhör med de inblandade. Uppdatering 09:54: Bussföraren får en ordningsbot för att inte ha anpassat avstånd till framförvaranda fordon.

06:54 Viltolycka, Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur i Klemensnäs. Inga personskador rapporteras.

06:54 Viltolycka, Umeå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E12, Brännland. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har under natten hanterat ett ärende på en adress i Umeå kommun där en man misstänks ha slagit en kvinna som han har en relation med. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt sjukvård. Förhör har hållits och en anmälan gällande misshandel är upprättad. Mannen är omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Utöver ovanstående har en person omhändertagits för fylleri.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.