10 november 00:52, Brand, Malmö

Fyra bränder i Malmö under natten.

00:52

Det brinner i en container på en parkeringsplats på Per Albin Hanssons väg. Räddningstjänst och polis skickas till platsen. Branden släcks och en anmälan om skadegörelse upprättas. Ingen är gripen.

04:41

Det brinner i en container på en byggarbetsplats på Nobelvägen. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Okänd gärningsperson har tänt eld på containern med risk för stor egendomsskada. Polisen upprättar en anmälan om misstänkt mordbrand.

05:00

En patrull som befinner sig på Södervärnsgatan upptäcker en brand i ett soprum. Räddningstjänst tillkallas och branden släcks. Då det fanns risk för stora egendomsskador utreds ärendet som mordbrand. Ingen är gripen.

06:18

En container på Kopparbergsgatan brinner och polis larmas till platsen tillsammans med räddningstjänst. En anmälan om skadegörelse upprättas. Polisen utreder om de tre bränderna kan ha samband.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.