10 november 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

03:46, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Göteborg
Vi får in ett larm om att två gärningspersoner i arbetskläder gör inbrott i bilar och åker runt på en fyrhjuling på en parkeringsplats vid Båtsmansdalsgatan. Polis griper en av personerna, som kör fyrhjulingen i anslutning till platsen. Fyrhjulingen är stulen och föraren misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt olovlig körning.

02:01, narkotikabrott, Vänersborg
En patrull kontrollerar en bil med två personer i på Edsvägen. På bilens passagerarplats anträffar patrullen narkotika och en person misstänkts för narkotikabrott.

01:41, stöld/inbrott, Lerum
Två maskerade gärningspersoner försöker ta sig in i en lokal på Tollestorpsvägen genom att såga upp ett hål. Polis larmas till platsen. När patrullen kommer fram flyr gärningspersonerna i en svart bil i riktning mot Stenkullen. Patrullen inleder ett kort förföljande, men tappar bilen ur sikte. Platsen är avspärrad i väntan på en brottsplatsundersökning. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

01:37, misshandel, Göteborg
Vi får larm om en misshandel på en krog på Andra Långgatan. Polis åker till platsen. Gärningspersonen har lämnat. En patrull söker i området, men utan resultat. De upprättar en anmälan om misshandel med okänd gärningsperson. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

23:49, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Billerudsgatan/Torpavallsgatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

23:44, narkotikabrott, Trollhättan
Vi får in ett larm om att en man uppträder hotfullt mot personal och en ordningsvakt på sjukhuset. Polis kommer till platsen och omhändertar mannen för berusning. Han är även misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.