10 november 07:41, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.12: På norr i Örebro kontrolleras en man i 40-årsåldern som blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

00.34: En passagerare, en man i 30-årsåldern, i en bil som kontrolleras i Vivalla blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

01.38: På Holmen kontrolleras ett fordon av en patrull. Föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

Karlskoga

02.18: På E18 stoppas en bil för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav samt brott mot knivlagen. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen. Samtidigt blir en passagerare, en man i 20-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott innehav och för brott mot knivlagen.

Hallsberg

00.25: Ett fordon stoppas för kontroll och föraren, en kvinna i 55-årsåldern, blåser positivt och blir misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.