11 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

00:01 Misshandel, relation, Partille
Polis larmades om en misshandel där en kvinna blivit slagen av en manlig bekant. Exakt vilket våld kvinnan blivit utsatt för får utredningen visa, hon ska ha fått svullnad i ansiktet och haft rivmärken på armarna. Mannen som misstänks är i 50-årsåldern kunde gripas av polis på platsen. 

00:05 Grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel, Göteborg
Polis inledde ett förföljande av två män som med hjälp av ett pistol liknande föremål hotat en  målsägaren som är kvinna att lämna ifrån sig sin bil på Hökegatan i Göteborg. En polispatrull fick kort därefter visuell kontakt med fordonet och ett förföljande inleddes. Förföljandet pågick i cirka 15 minuter och flera av polisen resurser var inblandade. Vid Joneredsmotet kunde polisen med hjälp av spikmatta hindra fordonets fortsatta färd. Bilen stoppades och två män kunde gripas av Polis.  

I fordonet hittade Polis en cykel som kontrollerades, målsägaren hävdade att hon var ägare till cykeln. Det visade sig dock vid polisens undersökningar att cykeln var anmäld stulen varför målsägaren misstänks för häleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.