Uppdaterad 11 november 10:27

11 november 06:44, Trafikolycka, personskada, Göteborg

Frontalkrock

Två bilar har kolliderat i en frontalkrock på Grusåsvägen i Göteborg. Polis, ambulans och räddningstjänst är på platsen. Fordonen har fått mycket stora skador.

Förarna av fordonen har förts till sjukhus. Skadeläget för de inblandade är oklart, en av förarna var medvetslös när räddningsarbetet inleddes. 

Just nu arbetar Polis och övriga på platsen varför framkomligheten är begränsad. 

08:15 Uppdatering
Polis arbetar fortfarande på platsen, fordonen är tagna i beslag för teknisk undersökning. En förundersökning om grov vårdslöshet i trafik har inletts. Trafiken är fortsatt begränsad på platsen. 

10:14 Uppdatering
En man i 85-årsåldern har avlidit på sjukhus till följd av de skador han ådrog sig i samband med trafikolyckan. Mannens anhöriga är underrättade om dödsfallet.
Den andra personen som skadades i trafikolyckan och fördes till sjukhus är en man i 50-årsåldern, han bedöms ha lindriga skador.     

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.