11 november 07:14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

22:15 Trafikolycka, Bräcke
Polisen larmas om en trafikolycka i Pilgrimstad. Enligt tillgängliga uppgifter ska en personbil ha kört ner på ett tågspår. Det finns inga uppgifter om att några personskador ska ha uppstått. 

Trafikstopp beordrades och hävdes efter att tågspåret kontrollerats. 

Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

23:22 Stöld, Östersund
Polisen beordras till Söder i Östersund där personal i en butik har ertappat två personer med att stjäla.. Polisen påträffar två personer, två män, som stämmer in på signalementet. Anmälan upprättas gällande stöld samt olaga hot. 

00:31 Arbetsplatsolycka, Östersund
Polisen kontaktas gällande en arbetsplatsolycka i Odensala. En man ska ha skadat ett knä i samband med arbete, enligt tillgängliga uppgifter. Mannen kontrolleras av ambulanspersonal, det är oklart om han behövde följa med till sjukvård.

Polisen har varit på plats och hållit förhör. Anmälan upprättas gällande arbetsplatsolyckan. 

03:24 Trafikkontroll, Östersund
Polisen kontrollerar trafiken på Centrumvägen i Brunflo. 10 förare får blåsa i polisens sållningsinstrument och alla är nyktra. En ordningsbot utfärdas.

Övrigt: En viltolycka har skett under natten. På länsväg 340 mellan Lillsjöholm och Landön, Krokoms kommun. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.