11 november 15:39, Övrigt, Örebro

Polisen vill komma i kontakt med tre yngre män som kan ha värdefulla uppgifter gällande en utredning.

2022-05-29 sköts två unga män till döds vid en förskola i Varberga. Utredningen går framåt men nu behöver vi allmänhetens hjälp med att följa upp saker som framkommit.

Vi söker specifikt information om tre yngre män som observerats i och omkring Varbergaskogen omkring klockan 20:15, alltså 20 minuter innan skjutningen.

Männen uppskattas vara yngre än 20 år gamla och iklädda mörka kläder. Den ena mannen beskrivs vara svart medan de övriga två beskrivs som brunhyade.

I samband med att männen observerats finns uppgifter om två cyklar, en röd damcykel och en vit damcykel med svart cykelkorg. Den vita cykeln är troligen en el-cykel.

Har du sett männen eller en cykel som passar in på beskrivningen uppmanas du höra av dig till polisen. Likaså uppmanas du höra av dig om du är en av männen som beskrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.