12 november 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.25 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Halvardsgatan med anledning av att det ska brinna i en villa. Branden har med största sannolikhet startat i en bastu som används som förråd. Räddningstjänsten släcker och polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet. Samtliga i villan, åtta personer tog sig ut på egen hand och ingen personskada. 

00.35 Vara, trafikolycka
På E20 vid Vedum inträffar en singelolycka, dessbättre inga personskador.

01.19 Mark, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Boråsvägen, Rydal med anledning av att det brinner i ett tomt ödehus. Polisen skriver en anmälan gällande grov skadegörelse genom brand. 

04.16 Göteborg, rån
Vid Landala Torg blir en man i 20-årsåldern avtvingad sin mobiltelefon av två för honom okända personer. De hotade honom med ett pistolliknande vapen och en kniv. Inga fysiska skador. Polisen spanar i området utan att finna rånarna.

06.43 Göteborg, stöld/inbrott
Vid Baldersgatan, Stampen griper polisen en man i 30-årsåldern under pågående inbrott i ett källarförråd. Han grips med två väskor i handen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.