Uppdaterad 12 november 10:12

12 november 07:22, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk samt för våldsamt motstånd.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:09 Misshandel, Luleå
Polisen får uppgifter om att det är bråk på ett uteställe i Luleå. Två unga män misstänks ha misshandlat en tredje ung man. Den misshandlade mannen skjutsas till sjukhuset. De två misstänkta grips av polis och anhålls därefter av åklagare. De är misstänkta för grov misshandel.

02:19 Trafikbrott, Kalix
Polis stoppar och kontrollerar en personbil utanför Kalix. Föraren, en kvinna, saknar körkort. En anmälan om misstänkt grov olovlig körning ska upprättas.

02:23 Misshandel, Luleå
Polis beordras till ett uteställe på grund av misshandel. En man är misshandlad av en okänd person. Ambulanspersonal tar hand om mannen. Polis håller förhör med honom samt med vittnen och en anmälan gällande misshandel ska upprättas.

Uppdatering kl 10:12

Fredag kväll, försök till inbrottsstöld, Piteå
Under fredagskvällen upprättades två anmälningar gällande försök till inbrott i bostad i Piteå. Händelserna inträffade på två adresser i stadsdelen Djupviken mellan klockan 20 och 22:30. Polis har varit på aktuella adresser och dokumenterat. Ingen misstänkt har anträffats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.