13 november 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:09 En polispatrull befann sig på Västra Storgatan i Jönköping när de fick vetskap om ett bråk utomhus i närheten. Patrullen hörde skrik om ett pågående bråk och i samband med detta såg poliserna att en bil försökte köra från platsen. Bilen stannades och i bilen satt en man som misstänks för att ha varit delaktig i bråket. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel. Senare anhölls mannen efter åklagares beslut. Målsägande är en man som är i 30-årsåldern. Den drabbade mannen skulle ta sig till sjukhus på egen hand.

06:07 Polisen fick vetskap om ett inbrott i en parkerad bil i Habo. Bilägaren hade noterat att en ruta till bilen var trasig och att ratten var stulen. Polis åkte till platsen. Ratten, airbag samt lysen ska ha stulits. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.