Uppdaterad 15 november 08:05

15 november 07:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:53 Polisen larmades till en adress i Fröslunda i Eskilstuna med anledning av ett inbrott i ett källarförråd. Personen som larmade polis hade hört ljud från källarförrådet. I samband med detta ska två personer ha setts lämna platsen. När polis kom till platsen har ingen misstänkt gärningsperson påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. Vad som stulits är inte preciserat i nuläget.

00:42 Polisen larmades om en befarad arbetsplatsolycka i Stenkvista, Eskilstuna. En kvinna, som är i 30-årsåldern, ska ha skadat sig i samband med arbetsutövning. Kvinnan ska ha skadats av en ko. Kvinnan ska ha klämts mellan ett räcke och kon. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans men var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Händelsen utreds som arbetsplatsolycka.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.