16 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

02.11 Göteborg, inbrott
På Antenngatan har det varit inbrott i en frisörsalong. Någon har slagit sönder ett fönster och tagit sig in i lokalerna. Ingen kvar på platsen när polisen kom fram och trots sök med hund har ingen ännu gripits. Det är i nuläget oklart vad som stulits.

03.06 Falköping, inbrott
Inbrott i en livsmedelsbutik på Bergsliden. Man kunde se via kameralarm att två personer befann sig inne i butiken och rörde sig runt kassan. När väktare och polis kom till platsen fanns ingen kvar. Man hade krossat en ruta för att ta sig in i lokalerna men det är oklart vad som stulits.. Platsen spärrades av för en teknisk undersökning och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

03.44 Strömstad, skadegörelse
Någon krossade en stor ruta till ICA på Södra Hamngatan i samma byggnad som polisstationen. En polispatrull hörde smällen och sprang ner men ingen var då kvar. I samband med smällen åkte en bil från platsen. Då rutan var för stor för att lagas bevakas butiken av väktare tills glasmästare kommer till platsen. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.