16 november 07:47, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Rättvik

00.06: En polispatrull ska genomföra ett fordonsstopp av en bil som försöker åka ifrån patrullen. Patrullen påbörjar ett förföljande men kör av vägen. De i bilen fick uppsöka lasarettet i Mora för kontroll.

Leksand

01.58: En anmälare ringer in då denne ser hur en person stjäl saker från ett lager i Noret. En person har setts på moped vid platsen och när denne försöker lämna platsen så kör han omkull och lämnar platsen till fots. Patrull upprättar en anmälan om inbrott.

Ludvika

23.33: Väktare ringer in med anledning av att två personer tagit sig in på ett industriområde i Grängesberg där de försökte att stjäla diesel. Patrull kan stoppa ett fordon som setts vid området och i fordonet finns två män i 30-årsåldern. De är nu misstänkta för försök till stöld och sitter sedan 04.30 anhållna. Föraren är också misstänkt för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.