16 november 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennnis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

06:34 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Östra Rundgatan i Nyköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i en byggnad. När polis anlänt till platsen visade det sig att olyckan föranletts av ett sjukdomsfall. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person ska ha befunnit sig i byggnaden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, mindre viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.