18 november 07:20, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet

Skadegörelse, Örebro kl. 22.59

En person har slagit sönder en ruta till ett kontorshotell på Norr. Polisen har varit på plats men man kunde inte hitta någon misstänkt person. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

Försök till stöld, Kumla kl. 00.54

Två personer är misstänkta för brott i Kvarntorp. En man i 55-årsåldern och en man i 25-årsåldern är misstänkta för att ha försökt stjäla en grävmaskin. Polisen träffade på de båda männen på väg bort från platsen och de stämmer in på uppgivet signalement på personer som har befunnit sig vid och på grävmaskinen.

Stöld genom inbrott, Degerfors kl. 03.21

En eller flera personer har slagit sönder en ruta till en fastighet i Agen. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt person. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott men i nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Stöld genom inbrott, Karlskoga kl. 03.24

En eller flera okända personer har tagit sig in via ett fönster till ett företag i Storängen. Polisen har varit på plats men man har inte hittat någon misstänkt person. I nuläget är det oklart om något har blivit stulet men patrullen skriver anmälan om händelsen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada, två trafikbrott och genomfört åtta kontroller av personer eller fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.