19 november 07:57, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal fredagsnatt i länet

Trafikolycka, Munkfors kl. 23.41

En förare av en A-traktor har kört av vägen. Det är oklart om någon person blev skadad men föraren, en flicka i 15-årsåldern blir misstänkt för olovlig körning då patrullen misstänker att fordonet är manipulerat till att kunna köras snabbare än tillåtet. Fordonet är taget i beslag för teknisk undersökning.

Hemfridsbrott, Filipstad kl. 23.42

En man är misstänkt för att olovligen har stannat kvar i en kvinnas bostad trots att hon har bett honom att lämna bostaden. Mannen, som är i 50-årsåldern, är dessutom misstänkt för brott mot knivlagen samt sexuellt ofredande då han ska ha visat sitt könsorgan för kvinnan i hennes bostad.

Våldtäkt, Karlstad kl. 01.56

En man i 20-årsåldern är misstänkt för våldtäkt mot en kvinna. Brottet har skett inomhus och mannen blev frihetsberövad och efter förhör beslutade en åklagare att han skulle vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen.

Utöver detta har det varit flera ärenden gällande misshandel och olaga hot runt om i länet. De flesta av dem kan kopplas till hög berusningsgrad. Ingen person är gripen i dessa ärenden.

Vi har också hanterat nio ärenden gällande LOB, två ärenden gällande psykisk ohälsa och vi har genomfört 21 kontroller av personer eller fordon. Det har varit fyra viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.