19 november 08:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en relativt lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat.

Rattfylleri, Avesta kl. 23.45

En bilist är misstänkt för grovt rattfylleri i centrum efter att ha blivit stoppad av en patrull för kontroll. Polisen omhändertog även bilistens körkort. Bilisten är en man i 40-årsåldern.

Knivlagen, Borlänge kl. 00.37

En man i 50-årsåldern är misstänkt för brott mot knivlagen efter att en ordningsvakt upptäckt en kniv på honom vid en restaurang i centrum. Mannen blev dessutom omhändertagen enligt LOB.

Trafikbrott, Mora kl. 00.52

En kille i 16-årsåldern är misstänkt för olovlig körning och hans A-traktor är tagen i beslag efter att en patrull stoppat och kontrollerat fordonet. Man misstänker att fordonet är manipulerat till att gå snabbare än tillåten hastighet.

Försök till stöld genom inbrott, Gagnef kl. 01.48

Efter ett larm om inbrott på en bensinstation kan polisen konstatera att någon har krossat en ruta till lokalen. Det går inte att konstatera att någon har varit inne i butiken och det finns ingen misstänkt kvar på platsen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fyra LOB, genomfört 30 kontroller av personer eller fordon och hanterat sju misstänkta trafikbrott. Det har också varit fyra viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.