02 november 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

23:25 Trafikolycka, Kungsbacka
Polis tillkallades till Landsväg 942 i Halla då en ambulans kolliderat med en älg. I ambulansen fanns en patient som skulle transporteras. Ambulansen var inte i trafiksäkert skick efter kollisionen lyckligtvis blev ingen person skadad i samband med olyckan. en jägare tillkallades för att eftersöka älgen som flydde till skogs efter olyckan. 

02:02 Stöld genom inbrott, Laholm
Polis larmades om ett pågående inbrott i en bostad på Repslagaregatan i Laholm. En inringare hade hört konstiga ljud från bostaden och tillkallade polis. Polis på plats kunde konstatera att en ruta på bostaden var krossad samt att de hörde ljud inne i bostaden. En person såg springa från bostaden, polispatrull kunde säkra personen som var en man i 30-årsåldern. Mannen misstänks för stöld genom inrott och narkotika brott eget bruk och medtogs till polisstation. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.