20 november 07:06, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:00 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i centrum där väktare har påträffat en skadad man. Mannen ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsperson som sedan lämnat platsen. Den misshandlade mannen förs till sjukvård. Skadeläget är oklart. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

00:32 Skadegörelse, Härnösand
Polisen kontaktas med anledning av att ett inbrottslarm utlösts i en lagerlokal på Kronholmen. En ruta har krossats på lokalen. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan om skadegörelse.

01:08 Försök till stöld, Härnösand
Polisen beordras till en adress i Härnösand med anledning av en man setts försöka bryta sig in i en bil. Polisen påträffar den misstänkte, en man i 45-årsåldern. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för försök till stöld och brott mot knivlagen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.