Uppdaterad 20 november 14:32

20 november 08:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:43 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 47 utanför Sjunnen, Vetlanda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört av vägen och ner i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 25-årsåldern, blev misstänkt för grovt rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med trafikolyckan. 

05:36 Polis larmades till en bostad i Tenhult, Jönköping, med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 35-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård. 
Uppdatering 14:31: Mannen har under söndagsförmiddagen anhållits, skäligen misstänkt för misshandel i relation. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, tre mycket lindriga trafikolyckor, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.