20 november 08:47, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer en del av de händelser som vi har hanterat.

Rattfylleri, Örebro kl. 22.18

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk i samband med att han blev stoppad i en bil i Markbacken. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Örebro kl. 23.21

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en annan man, även han i 30-årsåldern, i Rynninge. Polisen har gripit den misstänkta mannen och man kommer att hålla förhör med honom. Den utsatta mannen är förd med ambulans till sjukhus för vård. Polisen skriver anmälan om grov misshandel och grov stöld eftersom att den misstänkta tros ha stulit en dator av den utsatta mannen. Den utsatta mannen är i sin tur misstänkt för misshandel mot den gripne mannen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat något ärende gällande brott i krogmiljö, en viltolycka utan personskada, tio trafikbrott och vi har kontrollerat 26 personer eller fordon. Vi har också hanterat sju LOB och ett ärende gällande psykisk ohälsa.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.