21 november 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

00.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Ektorp, Norrköping. Inbrottet upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem. När polis kom till platsen visade det sig att det var tillrört i bostaden. Det är oklart exakt vad som har stulits men bland det som saknas finns elektronikvaror. En anmälan om inbrott har skrivits.

02.30 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på E4, södergående riktning i höjd med Vikingstad, Linköping. En lastbil hade kört in i räcket och hamnat på tvären över vägen. Under räddningsarbetet, där tungbärgare krävdes, stängdes vägen av helt i södergående riktning. Det finns ingen misstanke om brott bakom olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.