22 november 07:24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:59 Viltolycka, Vindeln:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 363, Vindeln. Inga personskador rapporteras.

23:33 Trafikolycka, Åsele:
Larm om trafikolycka på riksväg 92, Åsele, där en skåpbil med två personer har kört av vägen och vält. De inblandade personerna förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge.

Förhör hålls med föraren och en anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

00:11 Viltolycka, Umeå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 364, söder om Kroksjö. Inga personskador rapporteras.

00:31 Viltolycka, Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 95, Sjungande Dalen. Det finns inga uppgifter om personskador.

00:35 Viltolycka, Åsele:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 90/Norrstrandsvägen. Inga personskador rapporteras.

00:58 Inbrott, Umeå:
Polispatruller beordras till Tomtebo med anledning av inbrott i containrar på en byggarbetsplats. Det är oklart vad som tillgripits. Platsen platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt:
Två personer har omhändertagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.