23 november 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:06 Brand, Sundsvall
Polis beordras till Svartvik med anledning av brand i bil. Det är två bilar som brinner. Polis dokumenterar på plats, håller vittnesförhör och ska upprätta en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

23:41 Stöld/inbrott, Sollefteå
Polis beordras till en adress öster om Sollefteå med anledning av inbrottslarm i en byggnad. Det är inledningsvis oklart vad som eventuellt saknas. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan om stöld genom inbrott ska upprättas.

01:02 Våld/hot mot tjänsteman, Sundsvall
Polis beordras till centralstationen med anledning av en stökig man på ett tåg. Mannen, som är i 40-årsåldern, omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Vid omhändertagande uppstår misstanke om våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

Vid ett ärende på en adress i Sundsvalls kommun i natt blev en person utåtagerande och utsatte en polis för våld. Polisen uppsökte sjukvård för kontroll. En anmälan gällande våld mot tjänsteman ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.