24 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

00.39 Göteborg, våld mot tjänsteman
Utanför Valand har en man i 18-årsåldern utövat våld mot en ordningsvakt. Han kunde omhändertas av ordningsvakterna tills polisen kom till platsen. Han hämtades till förhör misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt narkotikabrott. Inga personskador.

01.33 Borås, drograttfylleri
På länsväg 1610 i Göta stoppade polisen en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknade körkort och visade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och rapporterades för olovlig körning samt drograttfylleri.

02.39 Ale, brand
I Nol började det brinna i en ladugård och räddningstjänst och polis har varit på platsen. Inga kända skador på människor eller djur. Brandorsaken är ännu okänd men polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.53 Göteborg, inbrott
På Exportgatan har det varit inbrott på ett företag. Någon hade sågat upp en port och tagit sig in i lokalerna. En del väskor och verktyg låg utspridda precis innanför och det är oklart hur mycket man fått med sig. Polis sökte med hund i området men i nuläget finns ingen misstänkt. Anmälan stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.