24 november 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.48: I Brickebacken stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, får följa med för provtagning då han misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. En analys av provet får visa om mannen gjort sig skyldig till brott.

23.00: Det upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand efter att ett fordon i Oxhagen ska ha blivit brandskadat.

01.30: Det kommer in samtal om att en förare eventuellt kör påverkad. En patrull kan få stopp på bilen i Almby och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

05.11: I Rosta stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Hallsberg

23.40: Patrull kallas till en adress i centrala Hallsberg med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 50-årsåldern greps och är misstänkt för grov misshandel då han ska ha slagit en man i 35-årsåldern med något typ av tillhygge. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus med anledning av dennes skador. Den misstänkte mannen sitter numera anhållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.