25 november 07:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.36 Polis larmades med anledning av en pågående skadegörelse på en adress i området Norr, Katrineholm. Två personer skulle vara på platsen och en av dessa hade slagit sönder rutan till en port i ett bostadshus och försökt elda mot en förrådsdörr. Polis åkte till platsen och de två personerna kontrollerades. Polisen utreder händelsen som skadegörelse och en anmälan skrivs mot en av personerna, en man i 35-årsåldern.

Utöver detta har polisen i Södermanland bland annat kontrollerat fordon, hanterat personer med psykisk ohälsa, arbetat med trafikkontroller och hanterat viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.