03 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

03.02 Uddevalla, förföljande
En bil vinglar kraftigt framför en polispatrull i Forshälla. Patrullen försöker slå stopp på bilen som istället ökar farten och ett förföljande inleds. Bilen kört ut på E6 söderut och senare in mot Ljungskile. Mycket lite trafik på vägarna under förföljandet. Patrullen tappar kontakten med bilen men strax därefter har den kört av vägen och personerna i den sprungit till skogs. Efter en stunds sökande anträffas en kvinna och en man i skogen som säger att en tredje person kört bilen. I bilen hittas dieseltankar och diesel som tas i beslag då det kan misstänkas vara stulet . Ingen körning kan styrkas och båda släpps fria.

03.04 Tibro, brand
I Ransberg i Fagersanna började det av ännu okänd anledning att brinna i en villa. Villan är övertänd enligt räddningstjänsten och man inriktar sig på att skydda intilliggande villor. Det är oklart om det befann sig någon i villan när branden började. Inga kända personskador i nuläget. Då brandorsaken är okänd har en anmälan om mordbrand upprättats.

03.05 Lerum, drograttfylleri
På Aspenvägen stoppades en bilist för kontroll. I bilen färdades två män i 18-årsåldern som båda visade tecken på narkotikapåverkan. De togs med för provtagning, föraren för misstänkt drograttfylleri och passageraren för misstänkt eget bruk av narkotika.

04.05 Göteborg, inbrott
På Eklandagatan har det varit inbrott i en frisörsalong. Via kameralarm har vaktbolaget sett personer inne på salongen. När polisen kom fram var personerna borta. Troligtvis har man fått med sig kassaapparaten. Polisen har sökt i området med hund men ingen har gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.