03 november 07:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Fem personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03:13 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Hökgatan i Mullsjö med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. När polis anlänt till platsen visade det sig att förutom bilen som brann ska också en närliggande bil ha fått skador. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt och ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, en viltolycka med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.