03 november 07:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:59 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ströbogatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört rakt genom en rondell och fått punktering. Polis på plats kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Föraren av bilen, en man i 20-årsåldern, ska också ha klarat sig utan personskador. 

04:37 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Kungsgatan i Norrköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.