04 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

23:28 Misshandel, Göteborg
En man ringde polisen och uppgav att han hade blivit beskjuten och träffad i ansiktet. Händelsen utspelade sig på Höstvädersgatan i Göteborg och polis åkte till platsen. Mannen ska ha varit på väg hem och vid sin bostad blev han beskjuten och träffad i ansiktet. Enligt målsägaren en man i 18-årsåldern ska han blivit beskjuten från en skogsdunge en bit bort. Mannen blödde i ansiktet och menade att han inte kunde känna ena sidan av ansiktet som vad avdomnat av skottet. Polis på plats kunde konstatera att mannen hade en sårskada under läppen och det förmodligen handlade om någon for av luftvapen. En anmälan om misshandel alternativt grov misshandel upprättades. Dörrknackning kommer att genomföras tillsammans med sök i närområdet för att säkra bevis. Ingen gärningsman är i nuläget gripen för dådet.

01:44 Rån, Bollebygd
En man i 20-årsåldern blev utsatt för ett rån på Göteborgsvägen i Bollebygd. Mannen som var på väg hem konfronterades i en gångtunnel av två gärningsmän varav en uppvisade en kniv som han hotade målsägaren med. Målsägaren blev rånad på kontanter, skor och sin jacka och gärningspersonerna försvann från platsen. Polis har tagit upp en anmälan om rån och har intressanta utredningsuppgifter att arbeta vidare med. Ingen är gripen i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.