04 november 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02:38 Polis larmades till en lanthandel på Grännavägen i Jönköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Via övervakningskamera har en mörkt klädd person setts inne i butiken. När polis anlänt till platsen söktes området av och intressanta fordon kontrollerades. En hundförare spårade också efter en gärningsperson men ingen misstänkt har anträffats. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas och en kriminalteknisk undersökning ska genomföras. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, psykisk ohälsa, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.