04 november 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02:44 Polis larmades till Ryningsbergsvägen i Eskilstuna med anledning av en pågående stöld. En inringare hade sett hur två misstänkta gärningspersoner befunnit sig vid en bil och försökt skruva bort delar från bilen. När de misstänkta blev upptäckta så sprang de från platsen med en spoiler. När polis anlänt till platsen påbörjades ett spårningsarbete med hundförare men någon misstänkt person kunde ej anträffas. En anmälan om stöld kommer skrivas. 

02:54 Polis larmades till Borsöknavägen i Eskilstuna med anledning av ett inbrott i en bil av märket BMW. Tjuven/tjuvarna ska ha slagit sönder förarrutan och tagit ratten. Polis har varit på plats. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om stöld kommer skrivas och ägaren till bilen har kontaktats. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.