Uppdaterad 04 november 20:40

04 november 09:53, Mord/dråp, försök, Mölndal

Försök till mord

Polis larmades om en grov misshandel på Baazgatan i Mölndal. En man som befunnit sig i en bostad på adressen har blivit misshandlad med tillhygge och blivit skadad i huvudet. Målsägaren är en man han har blivit slagen med flera slag i huvudet med ett tillhygge och kommer behöva sys, han har förts med ambulans till sjukhus för vård. 

Polis på plats har gripit en man i 25-årsåldern misstänkt för grov misshandel. Bostaden som brottet begicks i är avspärrad. Efter beslut av initial förundersökningsledare är brottsrubriceringen ändrad till försök till mord.  En teknisk undersökning kommer genomföras i bostaden och dörrknackning påbörjas i området. 

Uppdatering Kl 20.00: Den misstänkte har hörts som misstänkt för försök till mord. Han har därefter blivit anhållen av åklagare. Nytt förhör under morgondagen.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.