Uppdaterad 05 november 08:12

05 november 01:55, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens händelser i länet

22:43 - Narkotikabrott. Stenstan, Sundsvall

Polis kontrollerar en man. Vid kontrollen misstänks mannen vara påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

00:29 - Rattfylleri, olovlig körning mm. Järvsta-Lungvik. Örnsköldsvik

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blåser föraren, en man i 40-årsåldern, positivt i sållningsinstrumentet och medtas till provtagning. Polis skriver anmälan gällande rattfylleri, olovlig körning, urkundsförfalskning samt missbruk av urkund.

02:09 - Grov misshandel. Centrala Kramfors

Polis kallas till en plats i centrala Kramfors med anledning av att en man uppger att han blivit misshandlad. Mannen berättar att han blivit påhoppad av flertalet män. Polis skriver anmälan gällande grov misshandel.

03:56 - Rattfylleri. Stenstan, Sundsvall

Polis kontrollerar en personbil där föraren, en man i 40-årsåldern, blåser positivt gällande alkohol. Mannen medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande rattfylleri.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering klockan 08:00 av Maria Linné, presstalesperson: Sedan midnatt har åtta personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.