05 november 07:20, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Polisen har under natten tagit upp två anmälningar gällande sexuellt ofredande på en krog i Umeå.

01:08 Skadegörelse, Umeå
Polisen beordras till Ersboda i Umeå med anledning av en skadegörelse. Personer ska ha kastat sten som träffade en bil. När polisen kommer till platsen var inte de misstänkta personerna kvar. Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

01:21 Trafikkontroll, Lycksele
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 365 i Lycksele centrum. 30 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

01:28 Trafikkontroll, Storuman
Polisen har haft en trafikkontroll på E12/E45 i Storuman. Cirka 10 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

01:31 Skadegörelse, Skellefteå
Polisen beordras till centrum med anledning av en skadegörelse. Två unga män, som ska ha blivit avvisade från en krog, har envarsgripits misstänkta för att ha utfört skadegörelse på ett antal bilar. Anmälan upprättas.

02:37 Misshandel, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande ett bråk i anslutning till en snabbmatsrestaurang i centrum. Flertalet personer ska ha varit inblandade. Det finns ingen information om att någon person ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen tar upp anmälan gällande misshandel och olaga hot. 

05:27 Trafikolycka, Umeå
Polisen larmas om en trafikolycka på E12 Gubböle, Umeå. Enligt initiala uppgifter ska en personbil ha kört in i mitträcket. Fyra personer ska ha varit inblandade, de ska ha klarat sig utan personskador. Efter olyckan var det stopp i bägge riktningar.

Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Bilen bärgas och vägen blir därefter framkomlig igen. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.