Uppdaterad 06 november 07:19

06 november 00:31, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens händelser

22:38 - Rattfylleri. Forsmo-Ed, Sollefteå

Polis kontrollerar en personbil där föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet gällande alkohol. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

23:33 - Brott mot knivlagen. Stenstan, Sundsvall

Polis omhändertar en man på grund av dennes berusning enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). I samband med detta påträffas ett föremål som faller in under, brott mot knivlagen, varvid polis skriver en anmälan.

00:07 - Misshandel. Sollefteå

Polis kallas till en parkering utanför ett hotell. Där har en man blivit misshandlad av 2-3 andra män. Ambulans kallas till platsen för att kontrollera mannens skador. Polis genomför utredningsarbete och söker efter misstänkta personer samt skriver en anmälan gällande misshandel.

00:50 - Rattfylleri. Haga, Härnösand

Polis kontrollerar en person som är berusad och misstänks ha kört bil. Mannen medtas till provtagning och polis upprättar en anmälan gällande rattfylleri.

01:43 - Lugnt i länet

01:50 - Grovt rattfylleri. Domsjö, Örnsköldsvik

Polis kontrollerar en personbil. Föraren blåser positivt gällande alkohol och medtas till provtagning. Polis skriver anmälan gällande grovt rattfylleri.

03:34 - Drunkningstillbud. Örnsköldsvik

Polis får samtal från en person som hör någon ropa efter hjälp ifrån vattnet. Polis på plats ser en man i vattnet och hoppar i och lyckas få upp honom. Mannen förs nedkyld med ambulans till sjukhus för vård. Orsaken till varför mannen hamnat i vattnet är ännu inte känd.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering klockan 07:18 av Maria Linné, presstalesperson: Sedan midnatt har fyra personer omhändertagits för fylleri. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott. Ytterligare en person har under nattens medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.